KYOCERA

 Home / Producten /KYOCERA
Breed assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Flexibele contractenKYOCERA TASKalfa 3051ci

(5.000 - 15.000 per maand)

Op voorraad


De TASKalfa 3051ci levert hoge kwaliteit A4 en A3 afdrukken en biedt maximale flexibiliteit voor uw kantoor. Of het nu printen, kopiëren of scannen betreft, de geavanceerde technologie levert de perfecte documentbeheer mogelijkheden en productie.

Printen, kopiëren en scannen
A4/A3 kleuren laser multifunctional
Tot 30 pagina's A4 per minuut
3,5GB intern geheugen en 160GB harde schijf
Multi-bit afdrukresolutie van 9.600 x 600 dpi
Groot gebruiksvriendelijk touchscreen
Banner printing mogelijk tot 122 cm
Pro Rato Colour System!

Zie voor meer informatie en specificaties hieronder. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.Best Price Offerte

De KYOCERA TASKalfa 3051ci levert hoge kwaliteit A4 en A3 kleurenafdrukken en biedt maximale flexibiliteit voor uw kantoor. Of het nu printen, kopiëren of scannen betreft, de geavanceerde technologie levert de perfecte documentbeheer mogelijkheden en productie. Met een breed scala aan papierverwerkings- en modulaire afwerkingsopties kunt u er van op aan dat deze nieuwe multifunctional tegemoet komt aan al uw document eisen. En vanwege de unieke duurzame componenten is de multifunctional buitengewoon solide en betrouwbaar.

Pro Rato Colour System:
De KYOCERA TASKalfa kleuren multifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over 3 aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers wordt de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten. Betaal dus alleen voor de kleur die u gebruikt!

Type:
A4/A3 kleuren multifunctional
Technologie:
KYOCERA kleurenlaser, HyPAS™ solution platform
Functies:
Printen, kopiëren en scannen, faxen optioneel
Motorsnelheid:
Tot 30/15 ppm A4/A3 in kleur en zwart-wit
Resolutie:
Multi-bit 9.600 dpi x 600 dpi
Opwarmtijd:
25 seconden of minder na inschakeling
Tijd tot eerste kopie:
5,5 seconden of minder in zwart-wit; 6,3 seconden of minder in kleur
Afmetingen (BxDxH):
668 x 767 x 747 mm
Gewicht:
Basissysteem circa 114 kg
Stroomverbruik:
Afdrukken: 730W in kleur; 660W in zwart-wit, stand-by: 200W, slaapstand: Prioriteit beschikbaarheid 9,1W of minder Prioriteit energiebesparing 1,8W of minder
Geheugen:
3,5GB intern geheugen + 160GB harde schijf
Brochure

Wij hebben een ruime eigen voorraad KYOCERA multifunctionals. Zo ook de KYOCERA TASKalfa 3051ci, waardoor wij deze multifunctional snel bij u op locatie kunnen leveren.

Wij verzorgen - naast de levering en plaatsing van de multifunctional op de door u gewenste locatie - tevens een uitgebreide instructie van de werking van de multifunctional. Eventueel kunnen wij ook de gehele netwerkinstallatie verzorgen, indien dit gewenst is. Vraagt u ons gerust naar alle mogelijkheden.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn keer op keer met prijzen bekroond door toonaangevende en onafhankelijke product testers, zoals BLI (Buyers Lab) en BERTL. Vaak werden de apparaten geprezen om de uitstekende algehele beeldkwaliteit, het gebruiksgemak, de lange levensduur en hoge productiviteit.

U bent met de apparatuur van KYOCERA - in combinatie met de service en onderhoud van Hedera - verzekerd van een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw organisatie.

  •   Warmonderweg 10
          2171 AH Sassenheim
  •   Delta 36
          6825 MS Arnhem
  •   0252 - 43 23 00
  •   0252 - 23 33 62
  • info@hedera.nl

Over ons

Hedera Kantoorefficiency BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer